TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

murgur murgur 3.04.2008 00:41:00
Sitede sadece 2 fotoğrafı var. Estetik ve fotokaliteye fazla bakmadan, tanımsal fotoğraflarınızı bekliyorum. Özellikle bir sırt fotoğrafı çok iyi olur.

Ayrıca tür sayfasına eklemem için bilgilerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim.

sabripala sabripala 4.12.2014 14:53:00

Karacabey Longoz Ormanı'nda popülasyon oldukça fazla. Longozun içlerine doğru araba içerisinden bile her seferinde 3-4 ak sırtlı birey görmek mümkün. Yürüdüğümüz zamanlarda ise daha fazla. Küçük yeşil ve kara ağaçkakan dışında tüm ağaçkakan türlerinden tek gözlemde görmek mümkün. Öyle ki aynı dalda küçük, alaca ve yeşil ağaçkakanı birlikte bile gördüm. Sanırım aşırı nemden ve bir sarmaşık türünün ağaçlar üzerinde yarattığı çürüme etkisi ağaçkakanlar için pozitif bir etken. Tüm bunlar benim çıkarımlarım tabi. Bence bölge daha yetkin kişiler tarafından, ağaçkakanlar özelinde incelenmeli.

murgur murgur 19.04.2008 23:18:00

Internet Explorer ımda sorun var. O yüzden Flock, Firefox veya Netscape kullanmak zorundayım. Ancak bu tarayıcılarla şehir linkleri çalışmıyor. Bundan şu sonucu çıkarıyorum: Bu işlemi yapabilmek için mutlaka Internet Explorer kullanmak gerekiyor. Zaten yakın zamanda Windows umu tekrar kuracağım, o arada explorer ı da düzeltirim. Sorun çözülmüş olur. Veya işyerindeki bilgisayardan bir deneyeyim bakalım.

riyatg riyatg 19.04.2008 20:39:00

Merhaba Murat,

Yaşam alanlarında ilk tıkladığında şehri gösterir. O şehre tekrar tıkladığında sarı (yaz), sonra.... rengini alır. Hangi renkte bırakmak istersen o renkten sonra "güncelle" dersen o renkte kalır. Yine de İnternet explorer dışında bir program kullanıyorsan harita çalışmayabilir. Selamlar

serhattigrel serhattigrel 19.04.2008 00:12:00

kocaeli ve kırklareli sitedeki fotoğrafların çekildikleri yerler.

Haritaya işaretlenmeli.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT